Local Comercial para la Óptica DiferOPTICS

Client: DiferOPTICS | Localitat: Carrer Diputació 124, Barcelona | Any: 2011 | Superfície: 100,00m2

DiferOPTICS, una òptica amb una dilatada implantació en l’Eixample Barceloní, decideix, l’any 2011, ampliar les seves instal·lacions per oferir un millor servei als seus clients i, alhora, donar més visibilitat a les seves col·leccions, de marques de prestigi i d’alta qualitat.

Aquest nou local, amb molta més superfície de façana, i que havia estat ocupat per una entitat bancària, requereix d’una reforma integral que l’adapti a les necessitats programàtiques del client. L’espai es configura de manera diàfana, organitzat a través d’expositors i de zones d’atenció personalitzada, dissenyades amb especial cura en tractar-se d’una de les característiques principals de l’òptica, l’assessorament estètic individualitzat.

En l’elecció dels acabats s’ha optat per una imatge senzilla, que optimitzi els costos i que doni protagonisme al producte. Per això, es va optar per utilitzar només tres colors: el blanc, com a color principal i el negre i el magenta, colors corporatius de l’empresa, en alguns detalls del mobiliari i dels expositors.

La il·luminació fou un dels principals factors que es van tenir en compte en el disseny de l’espai. El local està orientat a Nord, amb la qual cosa, els grans vitralls de la façana poden quedar completament lliures de protecció solar, establint-se, durant el dia, una excel·lent relació interior-exterior i permetent, durant la nit, una important presència en la via pública, gràcies a una potent il·luminació interior.

El projecte s’ha realitzat en col·laboració amb Meritxell Solé Figueras (www.1000arquitectures.com).

Mobiliari: Patricia Cancelo (www.patriciacancelo.es).

Mallam © Creado por Perception