Àrees de Wellness / Spas

En aquest camp, col·laborem amb l’empresa Mavida Elements, S.L., formant un equip multidisciplinari en el que dissenyem les Àrees de Wellness dels nostres clients i oferim, a través de Mavida Elements, S.L., un servei de claus en mà, gestionant a tots els industrials que intervenen en l’obra i cobrint tant el disseny com els subministres i la instal·lació de tots els equips i productes relacionats amb les Àrees de Wellness y Spas.

 

Els nostres clients no es tenen que preocupar de tractar, per un costat, amb els tècnics i, per un altre, amb la constructora que executa les obres i els diferents industrials, ja que en aquest cas, tots anem de la mà, sota la coordinació del nostre soci Xavier Martínez, present tant en Mavida com en Mallam, aconseguint, d’aquesta manera, una gran col·laboració i eficiència entre els tècnics directors i redactors del projecte i la part que executa l’obra.

 

En col·laboració amb Mavida Elements, S.L., dissenyem, fabriquem i instal·lem els nostres propis productes segons les necessitats dels nostres clients, oferint, també, contractes de manteniment.

 

Mavida Elements, S.L. importa productes i tecnologia de primera qualitat d’Alemanya i Àustria, essent els representants de diverses empreses alemanyes i austríaques en el territori nacional, com per exemple, de quadres de control de les saunes, de generadors de vapor dels banys turcs, etc. que, al estar regulada la normativa de funcionament d’aquest tipus d’instal·lacions en aquests països, a diferència d’aquí, fa que els nostres productes superin els estàndards de qualitat de la normativa estatal espanyola.

 

Treballem i estem presents en Espanya, Andorra, Ucraïna i tota Sud-Amèrica.

Mallam © Creat per Perception