Arquitectura Efímera

Ideem i desenvolupem el projecte que més s’adeqüi a les necessitats artístiques, funcionals i estètiques del nostre client, ajustant els seus gustos al pressupost establert. Estructurem els nostres serveis en els següents apartats:

 

AVANTPROJECTE

Recopilem i estudiem les dades  funcionals i estètiques, en el cas d’una escenografia, o les característiques del producte a exposar, en treballs d’estands i museística, així com les necessitats  legals, funcionals, constructives i pressupostàries que ha de complir aquest espai. Juntament amb el director del projecte i els tècnics de llum, so i vestuari, desenvolupem una o varies propostes a nivell de prototipus (maquetes o imatges en 3D) i l’adaptem a les diferents seqüències del “Storyboard” de la funció, si és el cas.

 

PROJECTE

Desenvolupament de la proposta escollida per a arribar a la definició completa d’aquest espai, amb la distribució, el mobiliari, i acabats completament definits que permetin establir un estricte control pressupostari en l’execució de l’obra, sempre amb la complicitat del client-director de l’obra.

 

MUNTATGE, MANTENIMENT I DESMUNTATGE

Ens encarreguem d’estudiar les diverses ofertes rebudes per a assessorar el client sobre quina d’elles té la millor relació qualitat-preu sobre el projecte valorat. Realitzem un exhaustiu control en l’execució, les adaptacions i el desmuntatge final, per assegurar la qualitat i fidelitat de la construcció al projecte realitzat, evitant així, desviacions funcionals, estètiques i pressupostàries.

Mallam © Creat per Perception